Sedmošolci so pri pouku naravoslovja pripravili predstavitve živali. Ker so v to vložili precej truda, so se odločili, da predstavijo še drugim učencem na šoli. Prvošolci zelo hrepenijo po spoznavanju starejših učencev, zato smo se kar zagrebli, da bi bili mi ti srečneži in se družili s sedmošolci.

 
Predstavitve so potekale kar v naravnem okolju na zelenih površinah okoli šole. Sedmošolci so se razporedili v skupine in bili vedno na istem mestu, prvošolci pa so krožili in tako spoznali več zanimivih živali. Nekaj so jih našli v naravi, za tiste, ki pa jih je težje najti, so  sedmošolci pripravili slikovno gradivo za boljše razumevanje. 
Na koncu so prvošolci povedali, da jim je bilo zelo všeč, da so se naučili veliko novega, da so starejši zelo prijazni… Sedmošolci pa so pohvalili prvošolce, ker so tako zbrano poslušali, ker so veliko vedeli in imeli zanima vprašanja. Že takoj naslednji dan so sedmošolke prinesle prvošolkam darilca za spomin na njihovo druženje. Tudi naslednje dni so med glavnim odmorom vedno prišle pogledat kaj delamo v prvem razredu. Ena zanimiva učna ura je prinesla nova prijateljstva, kar nas učitelje zelo veseli. 
 
 
HVALA!