V petek, 25. 11. 2022, je v polni dvorani KD Mengeš potekala tradicionalna dobrodelna prireditev Sonce za vse. Na njej smo obeležili 20 let delovanja šolskega sklada OŠ Mengeš. Program, ki so ga izvedli nastopajoči, je navdušil obiskovalce. Hvala vsem, ki ste z obiskom podprli delovanje šolskega sklada.

Na prireditvi so nastopili Mengeška godba, Šolski pevski zbor OŠ Mengeš, Maja Keržič, Alya, Damjan Murko in Gregor Ravnik. Program je  povezoval Juš Milčinski.

Obiskovalcem je šolski sklad predstavil svoje poslanstvo in glavne dosežke dvajsetih let delovanja.  Predsednica upravnega odbora, Mojca Reven, se je v svojem zahvalnem govoru zahvalila vsem dosedajšnjim članom in predsednikom sklada, večletnim podpornikom, obiskovalcem prireditev, staršem naših učencev in zaposlenim na OŠ Mengeš. Poudarila je, da smo skupaj ustvarili uspešno zgodbo, na katero smo lahko ponosni.

Hvala vsem, ki ste nas podprli pri izvedbi in organizaciji naše prireditve, posebna zahvala pa: Občini Mengeš, Knjižnici Janeza Trdine Mengeš; Juretu Jakliču in Društvu Plan; RP Design, Slavku Pišku; Cvetličarni Zvezdica, podjetju ERFA in Združenju SAZAS.

V nadaljevanju se lahko seznanite z izvedenim programom in si ogledate nekaj fotografij s prireditve.
Fotografije: Milan Burkeljca