Šola v naravi v Planici mi je bila všeč. Ko sem se spomnila, da je to naša zadnja šola v naravi, me je kar stisnilo. Sobe so mi bile všeč, saj so bile dosti velike in zelo zanimive. Dom mi je bil že na splošno všeč, saj je bilo vse zelo blizu. Skakalnice, Športni center Planica, Tamar, Kranjska Gora, Zelenci,..

Všeč so mi bile vse dejavnosti. Dopoldanske, popoldanske ter večerne.  Od dopoldanskih mi je bilo všeč še posebej nordijska hoja, saj smo jo vadili na velikem igrišču pri Športnem centru Planica. Všeč mi je bilo, ko smo si ogledali film o Planici, saj smo veliko zvedeli o rekordih na skakalnicah Planice in precej, kako se je smučarsko skakanje razvijalo. Tudi streljali smo z lokom, kar je v nas prebudilo pravo tekmovalnost. Popoldan so nas po navadi čakali pohodi, kar je bilo za nekatere učence prava muka, vendar so pohodi hitro minili, saj smo se pri vsakem močno zaklepetali. Prvi večer smo se odpravili na večerni pohod, ki je bil čudovit, saj nam je družbo delala polna luna. Ostale večere pa smo imeli miselne ali športne igre, ki so nas dobro utrudile, da smo lahko potem spali. Ne smem pa pozabiti na zadnji večer, ko smo imeli disko. Učiteljice so bile super DJ, tako, da nam ni manjkalo ničesar. V petek smo se odpravili kopat v Kranjsko Goro, ki je bila še zadnja pika na i. Tam smo končali odličen konec tedna ter se opravili nazaj v deževen Mengeš.

(Lina Ogrin)

 V šoli v naravi je bilo super,hrana je bila odlična in tudi učitelji so bili prijazni. Dejavnosti so bile kar zanimive, še posebej plavanje v Kranjski gori, ki smo si ga prigarali skozi cel teden. Škoda, da je bila to zadnja šola v naravi, a zaužila sem jo sto na uro.

(Manca Drgan)

Meni je bilo zelo všeč, ampak soba v Fiesi je bila lepša kot pa tukaj (moje mišljenje). Drugače je bilo pa fantastično.

(Jakob Vid Štruklec)