V zadnjih dneh se nam pa res veliko dogaja.

V četrtek, 14. 4. 2022, smo imeli kulturni dan z naslovom Glasbena pravljica. Odpravili smo se v Glasbeno šolo Domžale.  Že nekaj časa nazaj smo namreč dobili prijazno povabilo, ki smo ga z veseljem sprejeli.

Kulturno smo se namestili v dvorani in še pred koncertom z zanimanjem opazovali oder, kjer so bili pripravljeni različni inštrumenti. Kmalu se je začela glasbena pravljica. Drug za drugim so na oder prihajali otroci, ki so nam zaigrali različne skladbe. Vedno znova so za vznemirjenje poskrbeli nastopajoči, ki so prihajali iz naše šole. Za največje presenečenje pa je poskrbel Valerij, ki je na oder prišel kar iz dvorane. Sledile so glasbene, plesne, pevske… delavnice v razredih glasbene šole. Že sama stavba in opremljenost učilnic je na nas naredila velik vtis. Še bolj pa smo se zabavali na samih delavnicah. Eni smo peli, drugi plesali, tretji igrali… Polni novih glasbenih doživetij smo se vrnili v Mengeš.

Še enkrat se zahvaljujemo gospe Neži Prešeren za povabilo, vsem nastopajočim učencem in učiteljicam, ki so poskrbele za odlične glasbene delavnice.