POPOLDANSKO UČENJE

Če vprašaš,
nisi neveden,
ampak radoveden.

Na šoli že vrsto let prek javnih del organiziramo POPOLDANSKO UČENJE. Učenci imajo v popoldanskem času enkrat ali dvakrat tedensko uro učenja v prostorih šole.

Namen teh srečanj ni le učenje in šolsko delo oz. pomoč pri domačih nalogah, pač pa se bodo učenci naučili tudi bolje organizirati svoje učne aktivnosti, poskušali jih bomo navajati na red pri šolskem delu in jim pomagati k bolj učinkovitemu učenju. Na ta način upamo, da bodo bolj uspešni pri šolskem delu, obenem pa tudi pri vključevanju v svoje socialno okolje.

Program sofinancira Občina Mengeš in spada med t. i. javna dela v okviru Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. V letošnjem šolskem letu popoldansko učenje izvaja gospa Cvetka Gostinčar. Obveznost učencev, ki se odločijo za tovrstno pomoč, je redno obiskovanje ur popoldanskega učenja.

Za vse dodatne informacije se obrnite na šolsko svetovalno delavko, pedagoginjo Nives Zelenjak, telefon: 01/724 76 13 ali alektronska pošta nives.zelenjak@guest.arnes.si

Vključenim učencem želimo veliko šolskih uspehov, dobre volje, novega znanja in seveda radovednosti!