Spoštovani,
podjetje eAsistent je pošiljalo SMS obvestilo, v katerem vas poziva k potrditvi kontaktnih podatkov za vašega otroka. Ker sporočila ni poslala OŠ Mengeš, vam glede vsebine podajamo nekaj pojasnil in priporočil. V tem trenutku vam kontaktnih podatkov še ni potrebno potrjevati.

Če pa se boste odločili za potrditev kontaktnih podatkov za vašega otroka, vam svetujemo, da v 4. koraku izberete možnost minimalne komunikacije s šolo (kar je za vas brezplačno), saj ta zadostuje. Opozarjamo vas, da tudi če se odločite za paket popolna komunikacija (plačljivo), šola določenih vsebin ne bo vpisovala, kot tudi do sedaj ni. Več o tem si preberite na http://www.osmenges.si/easistent-za-starse/.V primeru naročila plačljivega paketa sklenete pogodbeni odnos izključno z eAsistentom in ne s šolo.

Šola v primeru sklenitve plačljivega paketa nima finančnih koristi. Šola ni zavezana k vnašanju vseh vsebin, ki jih promovira plačljivi paket. O vsebinah, ki jih bo vnašala šola in načinu elektronske komunikacije prek eAsistenta je sklep sprejel učiteljski zbor OŠ Mengeš.
Vodstvo šole

11. 9. 2020