Tea at Five je debata, ki se odvije na približno dva meseca, v sredo ob 17.00, ter se običajno zaključi ob 18.00. Učiteljica Tatjana Knežević pripelje gosta, ki ga učenci še ne poznamo. Z njim učenci debatiramo ter spijemo čaj ali kaj prigriznemo, kar je odličen način, da se učimo angleščine ter vidimo ali slišimo različne poglede na svet.

”Tea at Five” mi je ljuba debata, saj so gostje zanimivi ter raznoliki. Obiskujejo ga lahko vsi od 7. razreda dalje. V tem šolskem letu smo imeli že kar tri goste, že prihodnji mesec pa gostimo novo gostjo. Vse bralce moje izkušnje, ki bi jih to zanimalo, vabim, da se opogumijo ter se nam pridružijo ob skodelici čaja.

  1. C. Ž.

Tea at Five je kot naš obred. Jemo piškote ter pijemo čaj, ob tem pa se v angleščini pogovarjamo o zanimivih stvareh, ki nam lahko pomagajo v življenju. Glavno načelo je druženje. Zabavno je o drugih slišati kaj, kar nam sicer nikoli ne pade na misel, da bi vprašali. Vedno se imamo ‘fajn’, ker smo zbrani samo taki, ki imamo podobne interese in se zato še posebej dobro razumemo.

Daša Reberšek