4. DAN

Jutranji telovadbi je sledila učna ura ob obali. Otroci so nestrpno pričakovali in komaj dočakali izlet z ladjico. Odpeljali smo se v Koper, kjer smo si najprej privoščili odličen sladoled. Ko smo se posladkali, smo se odpravili nakupovat spominke. Popoldan smo imeli na programu kar 3 ure plavanja. Del smo preplavali v morju, del v bazenu. Po večerji smo imeli športne igre, ki smo jih zadnji večer potegnili malo dlje v noč. Pravljica in spanje, jutri pa domov 🙂

3. DAN

Z vremenom imamo zaenkrat res srečo. Lepo jutro smo danes pričeli z jutranjim razgibavanjem. Tudi danes smo plavali dopoldan in popoldan. Nekateri učenci so že uspešno osvojili Konjičke ali Delfičke, vsi skupaj pa pridno izpolnjujemo knjižico Naučim se plavati z nalepkami vsakič, ko uspešno izvedemo zapisano plavalno nalogo.  Po večerji smo imeli Pokaži kaj znaš, kjer smo videli plesne, pevske, nogometne in humoristične točke. Sledila je medrazredna igra med dvema ognjema, ki so jo otroci odigrali z vso resnostjo, ki gre takemu turnirju. Večerno pravljico smo komaj zdržali, saj so postelje kar klicale iz sob.

2. DAN

Tudi drugi dan smo imeli super vreme, zato smo učno uro izvedli ob morju. Učenje plavanja smo imeli dopoldan in popoldan. Nekateri so plavali v bazenu, nekateri pa so že plavali v toplem morju. Večer smo zaključili s športnimi igrami. Med pravljico za lahko noč so nekaterim že lezle oči skupaj, saj je za nami naporen dan, ki je bil poln doživetij.

1. DAN

Ob prihodu nas je pričakalo prelepo poletno vreme. Razporedili smo se po sobah in pripravili na kosilo. Po kosilu je sledil kratek počitek, nato pa smo se sprehodili do obale. Nismo se mogli upreti, da ne bi vsaj noge namočili vanj. Sledilo je prvo plavanje v bazenu. Izpopolnjevali smo plavalne veščine in se pričeli učiti nove. Večerji je sledil pohod do Reslovega gaja, kjer so nas celo pot spremljali čudoviti razgledi. Utrujeni smo se vrnili v hotel, se pripravili na spanje in po pravljici za lahko noč popadali v postelje.