Učenci 7. a in 7. č ta teden uživajo v šoli v naravi na Vojskem. S kakšnimi izzivi se spopadajo, si preberite spodaj.

Č-jevci so se že preizkusili v izdelovanju idrijskih žlikrofov. In to celo takih, ki so prilagojeni modernim časom in številnim dietam – brez jajc in slanine. Prav tako so s programiranjem robotov kukali v prihodnost naše družbe.

A-jevce ti izzivi še čakajo. Do zdaj so kolesarili in raziskovali bližnji potok Gačnik. Pri svojem delu so bili  tako hitri in spretni, da jih ni ujela nobena foto kamera. V prihodnjih dneh obljubljamo tudi dokazno gradivo o njihovih podvigih. Akcija se začenja prav zdaj!

Nadaljevanje …

Kot smo obljubili, v spodnji galeriji lahko najdete tudi udeležence iz a-razreda. Sicer pa je današnji dan zaznamovalo nekaj več športnih aktivnosti, med njimi tudi tečaj nordijske hoje. Učenci so dospeli do razgledišča, od koder se je odprl pogled na sosednje Cerkno, kjer šolo v naravi trenutno preživljajo učenci drugih dveh razredov.

Po kosilu so si učenci danes priborili oziroma prislužili nekaj malega, s čimer so se lahko posladkali. Zaloga je namreč kar velika, včeraj pa so jo skrbno shranili …

Zvečer so si učenci fino razmigali in pretegnili možgančke, tako da so na koncu ekspresno hitro zaspali. Nad današnjim dnem so bili navdušeni, kar se je kazalo tudi na razpoloženjskem drevesu.

Spodnja foto galerija je konglomerat fotografij iz vseh dejavnosti in vseh dni, saj sta imela razreda različne dejavnosti na različne dni. Zato le spremljajte in poskusite ugotoviti, katere fotografije so danes nove.