V soboto, 19. 9. 2020, je potekal 8. dobrodelni pohod Modrih novic na Sv. Primoža. Ker se je uredništvo revije odločilo, da bodo letos zbirali sredstva za šolski sklad OŠ Mengeš, smo se povabila še posebej razveselili. Pohoda se je udeležilo veliko pohodnikov. Med njimi je bilo veliko Mengšanov, naših učencev, njihovih staršev in sorodnikov ter tudi zaposlenih iz OŠ Mengeš. Vsi so bili nagrajeni z lepim vremenom, dobro družbo in drobnimi presenečenji, ki jih je pripravil organizator.

Zelo smo se razveselili novice, da so Modre novice z dobrodelnim pohodom za naš šolski sklad zbrale kar 4.500,00 EUR. Iskrena hvala!

Simbolična predaja čeka šolskemu skladu OŠ Mengeš, na fotografiji Primož Vidmar (Modre novice), Mojca Reven (predsednica UO šolskega sklada) in Milan Burkeljca (ravnatelj šole), fotografija: Modre novice

———————————————————————–

Letos bo pohod v soboto, 19. 9. 2020. Organizatorji (regionalna revija Modre novice) so se odločili, da bodo tokrat podprli šolski sklad OŠ Mengeš, česar smo zelo veseli in se zahvaljujemo za zaupanje.

Upamo, da se v čim večjem številu udeležimo pohoda, izkoristimo lep sprehod za promocijo dobrodelnosti, zdravega življenjskega sloga in za druženje.

Pridete tudi vi?