Danes dopoldne smo imel pravo slalomsko tekmo, kjer so otroci pokazali kaj so se naučili. Vsi so se zelo izkazali. Popoldne pa smo se zabavali v bazenu in se po počitku odpravli na nočno smuko kjer nas je pričalal čudovit razgled na osvetljeni Maribor. Sledila je še podelitev diplom in zasluženi počitek.

Zimska šola v naravi 3. dan

Malce slabše vreme ni pokvarilo zimskega vzdušja. Na dopoldanski in popoldanski smuki so otroci pridno spoznavali nove smučarske veščine. Pri popoldanski učni uri pa smo nadgradili naše znanje o varni rabi interneta. Po počitku nas čaka igranje in zabava v fun-parku.

Zimska šola v naravi 2. dan

Drugi dan smo presmučali v čudovitem vremenu. Večina otrok se je že peljala s sedežnico, nekateri celo z gondolo. Popoldne smo napisali razglednice, zvečer pa bomo zaradi slabega vremena odpovedali nočni pohod in se raje poučili o varni rabi interneta.

Zimska šola v naravi 1. dan

Danes smo srečno prispeli na Mariborsko Pohorje, kjer nas do petka čaka zanimiv in pester program. Po dobrem kosilu smo se odpravili na smučišče, kjer smo pokazali svoje znanje in se ravrstili v skupine. Nekateri so preizkušali prve korake na smučeh, drugi so se že spuščali po smučišču. Iz smučišča smo opazovali meglo v dolini in uživali na sončku. Po smučanju smo pisali dnevnike, se na večerji dobro najedli, se predstavli na predstavitvenem večeru, sedaj pa se odpravljamo spat.