Na šoli smo zelo ponosni na naše pevske zbore, v katerih zavzeto nastopa veliko naših učenk in učencev. Letošnje šolsko leto bo še posebej zanimivo, saj so si učenci pod vodstvom učiteljice in zborovodkinje, Nataše Banko, zastavili veliko izzivov. Zagotovo bo najpomembnejši nastop na državni reviji pevskih zborov v Zagorju ob Savi. Sodelovanje v pevskem zboru je veliko več kot samo petje: skupni cilji učence povezujejo, naučijo se, da je sodelovanje zelo pomembno, veliko in radi nastopajo, hkrati pa se tudi zabavajo in včasih celo kaj zanimivega posnamejo. Učenci, ki radi pojejo in so pripravljeni nekaj svojega časa vložiti v razvoj svojega talenta, se nam še vedno lahko pridružijo.

Morda vas prepriča posnetek iz zaključka lanskega šolskega leta, ko je naš pevski zbor nastopil s tolkalno skupino glasbene šole Forte.

Otroški pevski zbor z zborovodkinjo Natašo Banko in tolkalna skupina glasbene šole Forte s profesorjem Alojzom Pirnatom se je zazibal v ritmih brazilske otroške pesmi Sambalele. Živahen ritem pevcev je v objektiv ujel g.Tone Muller