V OPB 1 smo se v decembru imeli še posebej zabavno in praznično. Več o tem, kaj se je dogajalo, vam bodo poročali člani naše skupine.

MIA: Delali smo okraske za novoletno jelko. Všeč so mi, ker so ročno narejeni. Lahko smo jih nesli domov. Obesila sem jih na smrekico. Ko jih pogledam, se spomnim na šolo in učenje.
ELA CAR: Najbolj mi je bilo všeč, da smo naredili svečnik. Učiteljica Mateja nam je dala tudi svečko. Doma jo prižgemo, da je bolj svetlo. Potem se počutimo še bolj lepo.
LUCAS: Všeč mi je bilo, ko smo poslušali praznično glasbo.
LUKA: Naredili smo čestitko- jelenčka in snežaka. Rad izdelujem različne izdelke.
ANGELA: Zelo sem vesela, ker nas ima učiteljica Mateja rada. Je zelo radodarna in ljubezniva do nas. Vedno nam prebere kakšno knjigo. Pravljice rada poslušam. Zdaj smo brali o jelenčku, Božičku, Dedku Mrazu, sneženemu možu, snegu.
SAMO: Delali smo prtičke. Doma sem ga pogrnil na mizo. Potem smo praznovali.
OŽBEJ: Najbolj všeč mi je bilo, ko smo brali Mici, pa knjige z medvedki in o snegu. Zelo rad imam knjige, ker so zanimive in se iz njih veliko naučiš. Naredili smo tudi voščilnice. Očku in mamici sem zaželel, naj se imata lepo, sestrici pa, da bi imela v šoli dobre ocene. Všeč mi je, ko kaj izdelujemo in da naredim nekaj lepega za druge.
JAN, ŽIGA: Skoraj vsak dan gremo ven na igrišče. Tam se igramo, skačemo, tečemo, se lovimo, športamo. Dobimo veliko svežega zraka in skrbimo za zdravje.
BRINA: Okraske, ki sem jih naredila v šoli, sem dala na jaslice. Všeč so mi bile tudi pravljice- najbolj Hanina božična želja.
HANA: Najbolj mi je všeč, da je učiteljica Mateja tako prijazna in dobrega srca.
ELA JURIČ: Najbolj mi je bilo všeč, ko smo delali okraske in brali različne zgodbe.
NELI: Rada vidim, da preberemo pravljico o praznikih in jo narišemo v zvezek.
OSKAR: Brali smo resnične pravljice. Zelo so mi všeč knjige. Eno sva doma naredila s sestrico. Prinesel sem jo pokazat v šolo.
FILIP VUČKOVIĆ: Gledali smo tudi risanke. Najbolj se spomnim tiste o treh razbojnikih.