Četrti dan

Otroci so dopoldan osvajali delfinčke in se zabavali v bazenu. Popoldne nam je ploha malo prestavila načrte, a je kmalu spet posijalo sonce. Nekateri so se odpravili na bazen, nekateri pa na  morje. Zadnji večer smo zaključili s Pokaži kaj znaš, kjer so otroci pokazali svoje spretnosti in veščine.

Tretji dan

Za nami je še en sončen pester dan. Dopoldne smo vsi plavali, popoldne pa je še druga polovica otrok obiskala Koper. Večer smo zaključili z razrednim tekmovanjem v igri med dvema ognjema.

Drugi dan

Dopoldan smo plavali v toplem morju in bazenu. Otroci so se učili tehnik plavanja, skokov v vodo, nekateri pa so že pokazali svoje znanje pri osvajanju delfničkov. Med popoldanskim počitkom je tudi pri nas sonce zakrili oblaki in dež.  Kot naročeno pa je prenehal ravno takrat ko je po polovico plavlnih skupin prišla ladjica, ki jih je odpeljala na izlet v Koper. Tam so se otroci posladkali s sladoledom in si kupili spominke. Druga polovica plavalnih skupin je plavala v notranjem bazenu. Po napornem dnevu je otroke v posteljo spet pospremila pravljica.

Prvi dan

Že dolgo nismo na letni šoli v naravi nismo imeli tako lepega vremena. Zaradi poletnih temperatur morja in zraka so otroci uživali v kopanju, nekateri na morju nekateri na bazenu, Držimo pesti, da nam bo vreme tako naklonjeno do konca tedna.