4. DAN

Četrti dan smo dopoldan in popoldan plavali v bazenu, a so otroci cel dan nestrpno čakali izlet z ladjico v Koper. Tudi raziskovanje obale po kosilu jim ni moglo odvrniti pozornosti na težko pričakovani sladoled in nakup spominka. Ladjico smo dočakali, se odpeljali do Kopra in posladkali z odličnim domačim sladoledom, potem pa je v trgovinici sledil lov za spominki. Po večerji smo lepo vreme izkoristili še za športne igre, potem pa s pravljico spat. Se vidimo jutri.

3. DAN

Z vremenom imamo pa res srečo. Tako slaba vremenska napoved, potem pa čez celi dan samo par kapljic dežja pa še takrat ko smo bili na bazenu. Dopoldan in popoldan smo že uspešno osvajali delfinčke. V plavanju so vsi že zelo napredovali. Po kosilu smo že močno potrebovali popoldanski počitek saj se ure plavanja že poznajo na utrujenosti. Po večerji smo imeli predstavitev talentov. Otroci so skupaj z učiteljico pripravili zanimiv program. Sledile so igre, ki so do ušes nasmejale vse. Sledila je pravljica in težko zasluženi počitek.

2. DAN

Danes nas je vreme prijetno presenetilo. Kljub zelo slabi napovedi je že dopoldan izza oblakov pokukalo sonce in se potem pogumno borilo z oblaki cel dan. Dopoldan in popoldan smo veliko plavali v bazenu in se veliko naučili. Po popoldanskem počitku smo se po soncu sprehodili do obale, kjer smo iskali školjke in metali kamne v morje. Po večerji smo imeli športne igre, kjer se je vsak zabaval po svoje. Po pravljici smo utrujeni popadali po posteljah.

 

1. DAN

V dopoldanskem času smo prispeli na Debeli rtič in se razporedili po sobah. Po dobrem kosilu smo imeli popoldanski počitek in šolske aktivnosti. Komaj smo čakali, da se odpravimo na bazen. Z učitelji plavanja smo naredili prve zamahe v topli vodi in se takoj lotili učenja plavanja. Po večerji smo ujeli krajši predah med celodnevnim deževjem in se odpravili na sprehod do policijskega letovišča. Nazaj grede nas je že ujel oblak dežja, a smo mu pravočasno pobegnili v hotel. Po napornem dnevu smo se umirili s pravljico in se odpravili spat.