Spoštovani starši in učenci,

po sklepu Ministrstva za izobraževanje bo izobraževanje v tednu od 9. 11. do 13. 11. 2020 za vse učence spet potekalo na daljavo in sicer na naslednji način:

  • učitelji bodo navodila, obvestila in vsebine objavljali v šolskih spletnih učilnicah,
    • za prijavo otrok potrebuje uporabniško ime in geslo, ki so ga/ste ga prejeli v šoli (AAI račun),
    • v kolikor podatkov za prijavo nimate oz. ste jih izgubili, pišite na spela.matrac@gmail.com,
  • občasno bo pouk potekal v obliki video srečanja (aplikacija Zoom), spremljajte obvestila učiteljev,
  • tehnična navodila za učenje na daljavo so objavjena na šolski spletni učilnici,
  • komunikacija med učitelji, učenci in starši bo potekala:

Z razliko od spomladanskega časa bo večji poudarek na učenju nove učne snovi (seveda bo poskrbljeno tudi za ponavljanje in utrjevanje), zato je pomembno, da otrok z vašo pomočjo ali sam sproti spremlja vsebine v spletnih učilnicah, opravlja zadolžitve in naloge ter se udeležuje napovedanih video srečanj v živo.

Učencem in vam  bodo učitelji na voljo od 8. do 15. ure. Prosimo vas za razumevanje, če kdaj ne boste dobili takojšnjega učiteljevega odgovora na svoje vprašanje, saj je nemogoče, da bi učitelj pri velikem številu učencev, ki jih poučuje, bil na razpolago vedno takoj. Se pa bodo potrudili, da vam na vprašanje odgovorijo čim prej.

Prav tako se zavedamo, da brez vaše pomoči ne bomo zmogli, saj ste otrokov prvi vir pridobivanja informacij. Za to se vam že vnaprej zahvaljujemo, hkrati pa vas prosimo, da otroke usmerjate, da se obrnejo na učitelje in razrednike.