Po treh letih smo v soboto, 3. 12. 2022, ponovno izvedli priljubljeni dobrodelni sejem Iskrice v očeh. Da je dogodek res priljubljen, so dokazali tako naši učenci, kot res številni obiskovalci, ki so za tri ure napolnili športno dvorano.

Učenci so v dnevih pred sejmom skupaj s svojimi učiteljicami in učtelji pripravili zanimive in raznolike stvari, ki so jih na sejmu ponosno razstavili in ponudili obiskovalcem – to so bili predvsem njihovi starši, bratci, sestrice, dedki, babice in prijatelji. Med obiskovalci je bilo kar nekaj bivših učencev naše šole in drugih občanov. Velik obisk, sproščeno vzdušje in druženje – vse to potrjuje, kako pomembni in dobrodošli so takšni dogodki. V očeh naših učencev, zaposlenih in obiskovalcev se je opazilo veliko hvaležnih iskric.

Vsekakor pa je bil dosežen pomemben cilje dobrodelnega sejma, obiskovalci so lahko s prispevki podprli delovanje šolskega sklada, ki bo vsa zbrana sredstva namenil učencem šole (za zniževanje stroškov različnih šolskih programov) in zagotovo se bo hvaležno prižgalo veliko iskric v otroških očeh.

Tudi letos so z nami sodelovali prizadevni člani Turističnega društva Mengeš, prireditev pa je podprla tudi Občina Mengeš.

Iskrena hvala vsem.

Več fotografij si lahko ogledate v fotogaleriji (več fotografij še sledi)