V ponedeljek, 13. 2. 2023, bo za učence od 6. do 9. razreda organiziran zimski športni dan.

Izberete lahko med naslednjimi vsebinami:

1.Smučanje in deskanje na Krvavcu (strošek: smučarska vozovnica 15,50 € + prevoz bo obračunan na položnici) Smučanje in deskanje je namenjeno dobrim smučarjem oz. deskarjem, ki znajo varno uporabljati smučarske naprave. Obvezna je čelada. Športni dan ne bo namenjen učenju smučanja in deskanja!

  1. Smučarski teki na Pokljuki (za 8. in 9. razred)(cena; uporaba proge 2€ plus prevoz bo obračunan na položnici, izposoja tekaške opreme 7€ – plačate ob prevzemu v šoli). Vsi prijavljeni boste imeli možnost dodatne predstavitve in brezplačne probe turnega smučanja z ustrezno opremo, ki jo boste dobili na smučišču.
  2. Drsanje v Domžalah (cena vstopnice 2€, izposoja drsalk je 3€ (plačate tam). Vstopnica + prevoz bo obračunan na položnici. Za drsanje svetujemo rokavice, kapo/zaščitno čelado. Otroci naj bodo oblečeni v ustrezno športno opremo za na led. V eno smer gredo učenci peš v drugo pa z busom.
  3. Vadba v Squashlandu, Ljubljana (cena vstopnice s prevozom je 16 €),squash, WallyBall, just dance, funkcionalna vadba, floorball https://squashland.si/programi-za-otroke/sportni-dan/ . V primere prevelikega števila prijav se bo 6. in 7. razredom ponudila vadba v Bit centru s podobnimi vsebinami.
  4. Pohod na Rašico (brezplačno) Obvezna oprema: pohodni ali nepremočljivi čevlji, topla oblačila.

Skupaj z otrokom izberite primerno dejavnost. Prijavnico oddajte predstavniku razreda do 12.1. 2023!

* Vsi, ki ne boste pravočasno prinesli prijavnic boste razvrščeni na pohod! Izpolnite tudi tisti, ki že veste, da takrat ne boste sodelovali na dejavnosti. (opravičljiv razlog)

 Ostale informacije, podrobnosti (časovnica) boste dobili še pred zimskimi počitnicami (splet, oglasna deska).

Aktiv športa

Učenci so prijavnice dobili v šoli, lahko pa si jo natisnete TUKAJ.