4. dan

Danes je naš zadnji dan pred odhodom. Marsikdo bi si šolo v naravi rad še podaljšal, nekaj pa si jih že močno želi v objem svojih staršev. Vsi učitelji smo na naše smučarje zelo ponosni, saj so se danes vsi odpeljali z dvosedo in se spustili po bolj strmih pobočjih Mariborskega Pohorja. Po večerji smo se z gondolo spustili prav do arene, kjer je včasih, ko je bilo še dovolj snega, potekala Zlata lisica. Sedaj pa prespimo še zadnjo noč in se kmalu vidimo doma.


3. dan

Smučanje nam gre že zelo dobro od rok. Pripravljamo se na tekmo, ki nas čaka zadnji dan. Danes smo se poleg smučanja razgibali in zabavali tudi na bazenu.

Pisali smo še razglednice in zvečer sladko zaspali.


 

2. dan

Zbudilo nas je sončno jutro, ki je obetalo nove smučarske izzive. Tudi smučarji začetniki so bili navdušeni nad svojim napredkom in prav vsi smo bili po kosilu veseli popoldanskega počitka. Pri učni uri smo današnje lepe vtise zapisali še v dnevnik, se igrali družabne igre in se pripravljali na četrtkovo predstavitev sob. Pred večerjo so nekateri brali knjigo, tisti z dovolj energije pa so odhiteli na sneg delat velike kepe. Po večerji nas čaka še filmski večer, katerega se že zelo veselimo.


1. dan

Današnje zasneženo jutro je bilo ravno pravšnje, da smo se z velikim veseljem in pričakovanji odpravili v zimsko šolo v naravi na Mariborsko Pohorje. Naš prvi postanek je bil na Tepanjah, kjer smo pojedli malico in se zapeljali naprej, kjer nas je že čakala snežna idila. Razporedili smo se po hotelskih sobah, pojedli zelo dobro kosilo, poslušali prve napotke učiteljev in končno z velikim veseljem pričakali prvo smučanje. Sledila je malica, učna ura, kjer smo se naučili smučarska pravila, zapisali dnevnik za prvi dan in se po skupinah pripravljali na jutranjo predstavitev sob. Sedaj pa že komaj čakamo, da se uležemo v posteljo in sladko zaspimo. Pa lahko noč!