V torek, 22. 3. 2022, smo v novi športni dvorani osnovne šole Mengeš prvič uspešno organizirali športno tekmovanje (odbojka za starejše dečke).

V skupini A so poleg nas igrale še tri šole (OŠ Jurija Vege iz Moravč, OŠ Dob in OŠ Rodica). Odigranih je bilo šest tekem na dveh igriščih za odbojko. Naši fantje so z osredotočeno in disciplinirano igro premagali vse tri ekipe in tako osvojili prvo mesto v skupini. Drugo mesto je osvojila OŠ Dob. Tekmovanje v skupini A je tako zaključeno. OŠ Mengeš in OŠ Dob sta se uvrstili na finalni turnir, kjer morata počakati na prvi dve ekipi iz skupine B, ki še ni odigrala vseh tekem.

Na tem mestu se moram zahvaliti vodstvu šole in predvsem številnim gledalcem (učenci in učenke od prvega do devetega razreda in učitelji), ki so nam omogočili organizacijo turnirja ter nas tako močno vzpodbujali, da smo imeli občutek, da so z nami na igrišču. HVALA VAM!

Z igro in odnosom naših fantov sem bil zelo zadovoljen. Bravo, fantje!

V zahvalo igralcem, gledalcem in vodstvu šole, smo se v aktivu športnih učiteljev odločili, da bomo v novi športni dvorani osnovne šole Mengeš organizirali še zadnji finalni turnir najboljših štirih ekip domžalske regije. Vsi ste vabljeni na finalni turnir v mesecu aprilu. 

                                                                                                          

Aleš Koštomaj, vodja ekipe